Ik ben onder de indruk van de sessie bij Mariëlle . Zij heeft een heldere, gerichte aanpak met focus. Bijzonder, omdat we met gemak van dit leven naar een aantal levens terug en weer naar hier reizen. Er is een fijne mix van openheid en aardse nuchterheid. Ik voel me hierdoor veilig om te delen. Bijzonder hoe deze sessie op afstand via FaceTime ook goed werkt.

Irene Werdler

oktober 2023

Hoi Mariëlle, even een terugkoppeling! mijn dochter  kwam gister naar me toe en vertelde dat ze de eetgeluiden nog wel hoort, maar zich veel minder irriteert! Super fijn! De drinkgeluiden hoort ze nog wel.
Ook gaf ze aan dat ze een spin had gezien, en niet meteen in paniek raakte. Heel erg fijn dus!
Zou mooi zijn als de drinkgeluiden ook minder gaan opvallen. De tinnitus is nog niet veranderd.
Vond het leuk om dit alvast naar je terug te koppelen!
Fijne dag, groetjes M.

september 2023

Ben bij Mariëlle al 3 x geweest en iedere keer is anders als je komt, terwijl ik wel voor hetzelfde kwam .
Ze geeft je gelijk een goed gevoel, doordat ze goed kan luisteren wat je vertelt en je begrijpt en het dan goed kan verwoorden. Mijn lijf reageerde er iedere keer ook anders op.
De eerste keer werd ik heel emotioneel, de andere keer een soort tinteling. Ik was achteraf ook heel ontspannen en merkte iedere keer wel ,dat de klachten erger werden maar na een paar dagen merkte ik echt verschil .
Ben zo blij dat ik bij haar ben geweest, want ik voel me zoveel beter 🥰
Bedankt lieve Mariëlle

Chantel Landa

augustus 2023

NEI therapie heeft mij echt geholpen om keuzes te maken. Keuzes die mij geluk brachten en heb stappen gemaakt die ik anders nooit durfde te zetten. NEI zorgt wat mij betreft voor een stukje bewustwording…puzzelstukjes die op zijn plaats vallen. Bij Mariëlle als NEI-therapeut voel je al snel dat je helemaal jezelf kunt zijn. Alles mag gezegd en besproken worden. Mariëlle staat echt open voor jouw energie en knoopt de eindjes weer aan elkaar! Fijn hoor!

Petra Tax

mei  2023

Mijn dochter van 11 jaar heeft een NEI sessie gedaan. Ze was best zenuwachtig, maar Mariëlle wist het ijs snel te breken. We kregen de keuze of ik bij de sessie bleef of niet. Mijn dochter  vond het fijn als ik erbij bleef. Tijdens de sessie kwamen naast de hulpvraag ook andere onderwerpen aan bod. Er was ook ruimte voor grapjes. Mariëlle legde steeds goed uit wat ze ging doen en waarom ze iets ging doen. Na de sessie kregen we nog een samenvatting. Deze lezen we regelmatig  nog eens door, zodat we kunnen kijken of er iets is veranderd. Het was een positieve ervaring.

Angela Holtslag

juli 2023

Lieve Mariëlle.

Dank je wel voor het behandelen  van m’n hondje.

Ze zat in in een moeilijke tijd wegens mijn scheiding met mijn vrouw en wist blijkbaar geen raadt met zichzelf.
Ze was zichzelf helemaal kwijt , heel aanhankelijk en rusteloos. 
Nadat je ze ’geneid’ hebt is ze zoveel rustiger geworden. Ze heeft haar plekje weer gevonden en is weer lekker vrolijk.
Bijzonder wat NEI allemaal doet.
Heel erg bedankt hiervoor.

Tom De Ceulaerde 

september 2023


Wat een mooie reis naar mijn onderbewustzijn. Weer meer kennis gekregen over mezelf waar ik veel aan heb. Voor mij heeft het meer standvastigheid opgeleverd, meer bij mij zelf kunnen blijven. Aanrader voor iedereen! Dank je wel Mariëlle voor jouw fijne begeleiding.

Wendy Vlasblom

April 2023


Mijn zoontje heeft veel woede aanvallen uit frustratie als iets niet lukt. Mariëlle is samen met hem tijdens een online sessie op zoek gegaan naar wat hij zou willen als iets niet lukt. Dat kon mijn zoon prima verwoorden.  Daarmee is Mariëlle aan de slag gegaan terwijl ze mijn zoontje op zijn gemak stelde. Verandering was niet meteen zichtbaar maar is heel geleidelijk gegaan tot dat we ons ineens beseften dat de woede aanvallen zoals ze eens waren er niet meer zijn. Fantastisch resultaat!

Amber Knoope

Juni 2021


Een NEI-sessie? Zou dit me helpen? Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch, want m’n hele levensverhaal vertellen... daar had ik geen trek in. Dit bleek echter totaal niet nodig! De biotensor vertelt het voor je. Mariëlle luistert aandachtig, vraagt op sommige aspecten door en is altijd optimistisch. Ik voelde me daardoor snel op m’n gemak. Na de sessie was het eenvoudiger om me te focussen op een gezondere levensstijl. Blokkade opgelost en erg dankbaar.

Anoniem

Januari 2023


Grenzen stellen
Conflict vermijden
Moeite met afscheid nemen
Met deze 3 dingen waar ik moeite mee had kwam ik bij Mariëlle.
Mariëlle kan  met de Nei coaching uitzoeken waar het vandaan komt . Na onderzoek kwamen er echt herkenbare dingen voorbij. Van vroeger hoe ik ben opgegroeid enz. Doordat Mariëlle het heeft behandeld heb ik nu echt minder moeite met afscheid nemen, kan beter grenzen stellen en ga ook geen conflicten meer vermijden of kan hier allemaal beter mee omgaan. Ga zeker nog een keer terug om dit allemaal sterk te houden. 

Liefs Marjolein

april 2023


De NEI sessie bij Marielle was een bijzondere ervaring, ik had er al wel van gehoord maar nog nooit gedaan, het fijne van Marielle is dat ik me meteen op mijn gemak voel en dat ik alles durf te zeggen, ze heeft nergens een oordeel op, de sessie van verhelderend en leverde ook een verrassend inzicht op, ik ga binnenkort nog een keer denk ik 🙂 want het smaakte naar meer

Marion Pluimes

September 2023


Lieve Mariëlle.

'Pas was ik bij jou voor een NEI sessie. 

Ik kon op dat moment niet bij mezelf komen, voelde een blokkade die ik niet kon plaatsen en die zich, wanneer ik het heb, zichzelf steeds op mijn huid laat zien in de vorm van eczeem. Onrustig, jeuken, ruwe plekken...Door de juiste vragen op een hele aangename manier te stellen kom je steeds in mijn onderbewustzijn om dingen op te ruimen. Magisch hoe je het doet maar voelt telkens weer fijn na de sessie. 

Heel veel dank 🙏

Graag kom ik bij je terug moest het nodig zijn.

Namasté'

Tom

27 juni 2023


'Ik heb de NEI sessie met Mariëlle als ontzettend prettig ervaren. Het geeft je inzicht over sommige vragen waar je mee zit en prikkelt je om over andere vragen na te denken waarvan je nog niet wist dat je die had. Ik heb zeer fijne oefeningen en gedachten meegenomen na de sessie waarvan ik weet dat die me de komende tijd enorm gaan helpen. Mariëlle zelf is een heel fijn en open persoon die je op een zeer prettige manier meeneemt in haar manier van werken. Ze is geduldig, legt het goed uit en tegelijkertijd legt ze geen woorden in je mond, ze laat het uit jezelf komen, wat ik heel belangrijk vind in deze sessies.'

Saskia


19 juni 2023


Lieve Mariëlle.

'Pas was ik bij jou voor een N sessie. 

Ik kon op dat moment niet bij mezelf komen, voelde een blokkade die ik niet kon plaatsen en die zich, wanneer ik het heb, zichzelf steeds op mn huid laat zien. Onrustig, jeuken,… Door de juiste vragen op een hele aangename manier te stellen kom je steeds in mn onderbewustzijn om dingen op te ruimen.Magisch hoe je het doet maar voelt telkens weer zo fijn na de sessie. 

Heel veel dank 🙏

Graag kom ik bij je terug moest het nodig zijn.

Namasté


‘Ik was nog niet bekend met NEI. 
Op een prettige, rustige wijze staat Mariëlle stil bij je vraag. Door de behandeling en oefeningen die je op elk moment kunt toepassen, worden je “klachten” lichter.’

JV

2 februari 2023


‘Na 2 sessies NEI zie ik dat het bij mij echt effect heeft gehad. Ik voel me sterker!! En twijfel niet meer zo aan mijn eigen waarnemingen.’

AtM


12 december 2022

‘Ik had meerdere issues en kon niet kiezen! En dat hoefde gelukkig ook niet. Je onderbewuste wéét welke prioriteit heeft. Na meerdere NEI sessies  weet ik veel beter wat ik wil en ben ik veel zekerder ! Ik kies  zonder te twijfelen en accepteer als het anders loopt. ‘

Anoniem

3 november 2022