Over mij

Ik ben nieuwsgierig en leer door te doen, mijn neus te stoten en dan vooral weer door te gaan. Ik ben een optimistisch persoon (geworden) en dit heeft vele deuren geopend. 

Doordat ik zelf meerdere prachtige NEI sessies heb mogen ervaren, werd ik mij bewust welke invloed je eigen gedachten, emoties en overtuigingen hebben op je gedrag en je gevoel en hoé je op basis hiervan de wereld inkijkt. Het was dan ook een hele logische keuze dat ik deze ervaringen wilde gaan delen en dus de opleiding tot NEI coach ben gaan volgen. 

Mijn missie is dan ook om deze bijzondere waardevolle methode met zoveel mensen te mogen delen. 

 In 2007 heb ik de eerstegraads Reiki I cursus gevolgd en  een aantal jaren later Reiki II. Reiki geeft mij ontspanning en laat mij in het moment zijn. 

NEI en Reiki samen hebben mij een duidelijke richting gegeven aan het pad dat ik nu bewandel en waar ik zoveel plezier aan beleef. Dit is wat ik wil doorgeven en dat is wat ik doe!!

Kies jij voor NEI of Reiki of een combinatie ervan?
Tot snel!

NEI en Reiki

Wat heeft NEI voor mij betekend?

Deze vraag krijg ik regelmatig.

NEI heeft mij o.a. veel meer naar mezelf toegebracht. Naar wie IK ben.
Dit heeft mij zoveel meer rust, ruimte en plezier in het leven gegeven.
En weet je?
Wanneer je voelt wat NEI met je doet,
dan wil je meer.
Het is een begin naar veel meer moois. ❤️
Dus je bent gewaarschuwd. ☺️

Dankjewel lieve Petra Tax  voor dit geweldige filmpje, waar je mij neerzet zoals ik ben. Wat voelde ik mij ongemakkelijk om in ‘the picture’ te staan. 


Nieuwsgierig wat NEI voor jou kan betekenen? Stuur mij een bericht of bel voor meer informatie.Bekijk wat NEI voor mij heeft betekend via deze link.